Senica má nového trénera, povedie ju skúsený Čech

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Banská Bystrica sa rozlúčila s ligou prehrou
Radosť hráčov FK Senica po góle Jana Kalabišku v zápase záverečného 33. kola futbalovej Fortuna ligy - jarná časť ročníka 2014/15 medzi FK Senica a ŽP Šport Podbrezová. Senica, 30. máj 2015. Foto: SITA/Martin Medňanský

SENICA 30. mája (WebNoviny.sk) – Novým trénerom futbalistov FK Senica sa stal 50-ročný Čech Aleš Čvančara. Vo funkcii vystriedal Juraja Sabola, s ktorým sa vedenie klubu po vzájomnej dohode rozhodlo ukončiť spoluprácu.

Keď som dostal ponuku zo Senice, v prvom rade som bol veľmi príjemne prekvapený a potešený atmosférou, ktorá v klube panuje. Už vtedy som bol presvedčený, že Senica bude mojou prioritou, pokiaľ si ma vedenie klubu nakoniec vyberie. Všetky rokovania, ktoré sme viedli, boli veľmi seriózne a profesionálne od prvej chvíle,“ citoval web senického klubu nového kouča Čvančaru.

Rodák z Hradca Králové má za sebou dlhoročné pôsobenie pri mládežníckych reprezentáciach Českej republiky (2006 – 2016). Viedol výbery do 16, 17 i 18 rokov a bol súčasťou realizačných tímov v reprezentácii do 19, 20 a 21 rokov. Na klubovej úrovni má za sebou aj sedemročné pôsobenie v Sparte Praha (2005 – 2011), kde mal okrem tréningového procesu všetkých kategórií na starosti skauting hráčov nielen v mládeži, ale najmä pre A-mužstvo

Vzhľadom na nádväznosť doterajšej práce zostávajú v realizačnom tíme A-mužstva FK Senica pôsobiť Michal Ščasný, Miroslav Mentel ako tréner brankárov, kondičnú stránku prípravy budú mať na starosti Tomáš Vacula a staronový člen realizačného tímu Milan Skokan. Vedúcim mužstva zostáva dlhoročný a skúsený člen všetkých realizačných tímov Martin Šnegoň. Seničania odštartujú prípravu na sezónu 2016/2017 v pondelok 13. júna.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Michal Ščasný
Firmy a inštitúcie FK Senica