Škrtel spôsobil rozruch, útok na Kloppa však nebol od neho

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Martin Škrtel
Martin Škrtel Foto: SITA/Tomáš Benedikovič

BRATISLAVA 29. júna (WebNoviny.sk) – Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel po príchode trénera Jürgena Kloppa prišiel o stabilné miesto v základnej zostave FC Liverpool, množia sa šumy o jeho letnom odchode a nemá veľa športových dôvodov považovať nemeckého kouča za svojho obľúbenca. Dištancoval sa však od čerstvého znevažujúceho rozruchu.

Veľmi ma mrzí táto situácia a to, čo odznelo pod mojím menom. Môj profil spravuje v týchto dňoch, kedy som bol veľmi vyťažený, môj dobrý známy. Ten sa zrejme nechal uniesť a neuvedomil si, aký dopad môžu mať takéto vyjadrenia. Samozrejme, s jeho názormi nesúhlasím,“ uviedol Škrtel v stredu z Trenčína na svojom instagrame.

„Posledný # je top,“ napísal Škrtel (podľa vlastného dodatočného tvrdenia to bolo v zastúpení) v debate na instagrame na konte „pharrelski“ v bezprostrednej reakcii na príspevok „Škrťo je veľký pán“ sprevádzaný spoločnou fotografiou a množstvom hashtagov. Ten kvitovaný posledný pritom mal podobu „#KloppJeKKT“. Obranca dostal odpoveď: „Snáď si to Jürgen neprečíta.“ Škrtel odvetil: „Dúfam, že áno.“ Pridal tri smajlíky. Instagramový účet „martin37skrtel“ je verifikovaný ako futbalistov oficiálny.

Na konverzáciu upozornil napríklad web iSport.Blesk.cz, článok sprevádzal screenshotom. Škrtel je v Liverpoole od januára 2008, podľa najčerstvejších chýrov je na spadnutie jeho prestup do Fenerbahce Istanbul.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Martin Škrtel