Hamšíkovou prioritou Neapol. Dementoval, že odmietol Bayern

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Marek Hamšík
Marek Hamšík Foto: SITA/AP

LILLE 30. júna (WebNoviny.sk) – Slovenský futbalový reprezentant pôsobiaci v talianskom SSC Neapol Marek Hamšík dementoval informácie o údajnom odmietnutí ponuky nemeckého FC Bayern Mníchov.

„Marek je skutočný profesionál a skvelý šampión, ktorý sa za posledné roky viditeľne zlepšil. Vždy som sa ho snažil pritiahnuť do Nemecka a špeciálne do Bayernu Mníchov, ale povedal, že v Neapole je šťastný a vnímajú ho tam ako boha. Neodíde. Pre Slovákov je prostredie, v ktorom pracujú, absolútnou prioritou,“ vyhlásil pre Tz Peter Hammer, agent pracujúci s mnohými slovenskými futbalistami v nemeckej Bundeslige, prepis priniesol portál tribalfootball.com.

Hamšíka citoval web denníka Pravda, zareagoval: „O tom nič neviem, to je nezmysel. Aj keby som nejakú ponuku dostal, takto by som sa určite nevyjadril.“

Dvadsaťosemročný záložník pre spomenuté periodikum doplnil: „Cítim sa dobre v Neapole a viem si predstaviť, že tam strávim aj zvyšok kariéry. Teraz bude dôležité, ako zareaguje klub. Už pred šampionátom sa začalo prvé kolo rokovaní o nových podmienkach zmluvy, ak sa dohodneme, určite zostanem. Ak však nie, budem sa musieť podľa toho zariadiť.“

Hamšík v nedeľu so slovenskou reprezentáciou zakončil účinkovanie na majstrovstvách Európy vo Francúzsku po osemfinálovej prehre s Nemeckom 0:3. Bývalý hráč Brescie či Slovana Bratislava strelil na európskom šampionáte jeden gól (do siete Ruska pri víťazstve 2:1), na jeden prihral a patril medzi lídrov slovenského mužstva.

Video: Gól Hamšíka do siete Ruska na Euro 2016

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Marek Hamšík
Firmy a inštitúcie FC Bayern MníchovSSC Neapol