Škrtel po debute za Fenerbahce: Získali sme dôležitý triumf

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Osemfinále ME vo futbale: Nemecko - Slovensko
Slovenský obranca Martin Škrtel v hlavičkovom súboji s Nemcom Mariom Gómezom počas osemfinálového zápasu na majstrovstvách Európy. Lille, 26. jún 2016. Foto: SITA/AP

ISTANBUL 28. júla (WebNoviny.sk) – Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel absolvoval v stredu úspešnú súťažnú premiéru v drese svojho nového zamestnávateľa Fenerbahce Istanbul. Turecký klub zvíťazil v prvom zápase nemajstrovskej vetvy 3. predkola Ligy majstrov nad AS Monako 2:1. Tridsaťjedenročný rodák z Handlovej odohral celý zápas, v nadstavenom čase druhého polčasu sa na trávnik dostal aj jeho krajan Miroslav Stoch.

„Zatiaľ sme iba na začiatku cesty, ale musím priznať, že to nie je zlý výsledok. Načatú prácu musíme dokončiť v odvete,“ vyhlásil tesne po skončení duelu Martin Škrtel v televíznom vysielaní, citoval ho web Fenerbahce.

Streleckým hrdinom istanbulského mužstva bol v stredu nigérijský zakončovateľ Emmanuel Emenike, ktorý zaznamenal oba presné zásahy „Feneru“ – v 39. min otvoril skóre a v 61. min strelil víťazný gól. V 42. min vyrovnal na priebežných 1:1 kolumbijský kanonier Radamel Falcao.

„Mali sme dobrý vstup do zápasu. Ujali sme sa vedenia a aj keď súper odpovedal, napokon sa nám podarilo vyhrať. Získali sme dôležité víťazstvo, také sú všetky v pohárovej Európe. Na prvý oficiálny duel v sezóne to nebolo zlé, ale mohlo to byť aj lepšie. Uvedomujeme si, čo ešte musíme zmeniť, verím, že časom to príde,“ doplnil skúsený stopér, v rokoch 2008-2016 hráč anglického FC Liverpool.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Martin ŠkrtelMiroslav StochRadamel Falcao