Video: Mak je v streleckej forme. Je rád, že opäť skóroval

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Róbert Mak
Róbert Mak v 11 súťažných vystúpeniach za Zenit strelil päť gólov. Foto: facebook.com/fczenit

PETROHRAD 25. októbra (WebNoviny.sk) – Streleckým hrdinom ruského futbalového klubu Zenit Petrohrad v pondelňajšom stretnutí 11. kola tamojšej najvyššej súťaže proti Orenburgu bol slovenský reprezentant Róbert Mak.

Dvadsaťpäťročný Bratislavčan bol v 17. min na konci rýchlej kontry, v šestnástke si zasekol obrancu hostí a poslal loptu do siete. „Hostia sa zamerali na obranu, veľmi ťažko sme sa presadzovali cez ich defenzívu. Našťastie ešte v prvom polčase sme dali gól a potom sa nám hralo lepšie,“ uviedol Mak prostredníctvom svojej oficiálnej stránky.

Rýchlonohý krídelník sa od letného prestupu z PAOK-u Solún postupne udomácnil v meste na rieke Neve. Svedčí o tom aj jeho strelecká forma, v 11 súťažných vystúpeniach za Zenit strelil päť gólov. Ďalšie dva zaznamenal v drese Slovenska v nedávnom kvalifikačnom dueli o postup na MS 2018 proti Škótsku (3:0).

„Samozrejme, som rád, že som opäť skóroval. Najdôležitejšie je ale to, že sa nám darí a moje góly pomáhajú tímu. V pondelok sme mali aj ďalšie šance, no ďalší gól sme už nedali. Proti Orenburgu sme nehrali najlepšie, máme však tri body. Sme radi, že sme v lige naďalej bez prehry a kráčame za naším cieľom. Dúfam, že táto séria nám vydrží čo najdlhšie,“ doplnil Róbert Mak, ktorý v pondelok pobudol na trávniku do 69. min. Zenit figuruje na druhej priečke v tabuľke len o skóre za Spartakom Moskva.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Róbert Mak
Firmy a inštitúcie Zenit Petrohrad