V kauze futbalistu Weissa ml. padol dôležitý verdikt

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Vladimír Weiss
Vladimír Weiss v drese slovenskej futbalovej reprezentácie.. Foto: archívne, SITA/Milo Fabian.

BRATISLAVA 25. októbra (WebNoviny.sk) – V kauze slovenského futbalistu Vladimíra Weissa mladšieho padol dôležitý verdikt. Hráč čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

„Dozorujúci prokurátor Okresnej prokuratúry Bratislava I sťažnosť obvineného Vladimíra Weissa, podanú proti uzneseniu povereného príslušníka o vznesení obvinenia zo spáchania prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, zamietol,“ povedal pre portál Športky hovorca krajskej prokuratúry v Bratislave Oliver Janíček.

Dvadsaťšesťročný krídelník sedel vo vozidle, ktoré zastavila policajná hliadka v nedeľu 2. októbra v skorých ranných hodinách v Bratislave. O prípade ako prvá informovala TV JOJ. Weiss sa odmietol podrobiť dychovej skúške a nesúhlasil ani s odberom krvi. V aute sa údajne nachádzalo desať ľudí. Weissa vtedy predviedli na policajnú stanicu.

Vladimír Weiss je hráčom katarského klubu Al-Gharafa. Pôvodne figuroval v nominácii trénera SR Jána Kozáka na októbrové zápasy proti Slovinsku (0:1 v Ľubľane) a Škótsku (3:0 v Trnave) v rámci F-skupiny európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska. Ján Kozák sa napokon rozhodol nevyužiť Weissove služby v týchto stretnutiach. Weiss reprezentoval Slovensko na MS 2010 aj ME 2016.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Ján KozákVladimír WeissVladimír Weiss ml.
Firmy a inštitúcie Slovenská futbalová reprezentácia