Video: Ancelotti ukázal fanúšikom vztýčený prostredník

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Carlo Ancelotti
Tréner Bayernu Mníchov Carlo Ancelotti po zápase 21. kola I. bundesligy takto pozdravil fanúšikov Herthy Berlín. Berlín, 18. február 2017. Foto: reprofoto YouTube

BERLÍN 20. februára (Webnoviny.sk) – Futbalový tréner Bayernu Mníchov Carlo Ancelotti bude Nemeckému futbalovému zväzu (DFB) vysvetľovať svoje obscénne gesto po sobotňajšom ligovom stretnutí proti Herthe Berlín (1:1). Taliansky kouč vztýčil prostredník smerom k fanúšikom súpera pred tým, ako zamieril do útrob štadióna. Ancelottiho čin zachytili i kamerové záznamy.

Päťdesiatsedemročný lodivod sa k skutku priznal a uviedol, že jeho gestu predchádzalo opľutie zo strany jedného z priaznivcov Herthy. Ancelottiho napriek tomu pravdepodobne neminie mastná pokuta. V roku 2014 sa rovnakým gestom prezentoval tréner druholigového Unionu Berlín Norbert Düwel a musel zaplatiť 3500 €.

Nemecký magazín Kicker uviedol, že DFB vypočuje aj brankára Herthy Runeho Jarsteina, ktorý v tom istom stretnutí hodil loptu do stredopoliara Bayernu Xabiho Alonsa.

https://www.youtube.com/watch?v=lCST-j301yo

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Carlo Ancelotti
Firmy a inštitúcie FC Bayern MníchovHertha Berlín