Prestup Di Maríu z Realu do PSG môže byť rekordný

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Ángel di María
Argentínsky futbalový krídelník Ángel di María je druhým hnacím motorom Argentíny. Foto: SITA/AP

MADRID 28. júla (WEBNOVINY) – Transfer argentínskeho krídelníka Ángela Di Maríu z Realu Madrid do Paríža St. Germain naberá konkrétnejšiu podobu a bude možno rekordný.

Podľa športového periodika Marca aktuálny vicemajster sveta z Brazílie by mal zo španielskej do francúzskej metropoly putovať za 80 miliónov eur.

Ak sa Di Maríu naozaj podarí predať za túto sumu, bude to rekordne vysoké číslo za hráča, ktorý smeroval z Realu Madrid do iného klubu. Doteraz bol najdrahším futbalistom, ktorého prepustil kráľovský „biely balet“ zo svojich služieb, Nemec Mesut Özil a jeho odchod do londýnskeho Arsenalu za 50 miliónov eur.

Tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti zachoval zatiaľ v celej záležitosti okolo Di Maríu diplomatický postoj. „Nemám potuchy, či sa okolo neho niečo deje. Viem len, že je od konca svetového šampionátu na dovolenke a 5. augusta sa má hlásiť k spoluhráčom v našom tíme,“ cituje Ancelottiho server sportal.de.

Podľa neho sa francúzsky majster z ostatných dvoch sezón Paríž St. Germain potrebuje zbaviť jedného kvalitného útočníka, aby získal späť peniaze, ktoré vynaložil na príchod brazílskeho obrancu Davida Luiza. Malo by ísť o Uruguajčana Edinsona Cavaniho, ktorý sa spája s možným odchodom do Manchestru United.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Ángel Di MaríaAngel Di MaríaCarlo AncelottiDidier DrogbaMesut Özil
Firmy a inštitúcie Paríž St. Germain