Video: Real v superpohári remizoval, Ronaldo sa zranil

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Ronaldo
Hráč Realu Madrid Cristiano Ronaldo (vpravo) počas akcie s Mariom Suarézom z Atletica počas úvodného zápasu Španielskeho superpohára. Španielsko, Madrid, 19. augusta 2014. Foto: SITA/AP

MADRID 20. augusta (WEBNOVINY) – Futbalový útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo sa zranil v utorkovom prvom dueli Španielskeho superpohára a až ďalšie vyšetrenia ukážu, ako dlho bude musieť portugalský reprezentant pauzovať.

Tréner „bieleho baletu“ Carlo Ancelotti stiahol úradujúceho najlepšieho futbalistu planéty po prvom polčase súboja proti mestskému rivalovi Atléticu. „Cristiano zacítil bolesť v zadnom stehennom svale na ľavej nohe a nebol v pohode. Teraz absolvuje vyšetrenia a testy, nevyzerá to vážne,“ citovala stránka goal.com slová talianskeho kormidelníka Realu.

Futbalisti Realu Madrid remizovali v utorkovom prvom zápase Španielskeho superpohára s mestským rivalom Atléticom 1:1.

Na Štadióne Santiaga Bernabéua diváci dlho nevideli gólovú akciu, na radosť domácich fanúšikov napokon prišla desať minút pred koncom, keď sa po prihrávke Karima Benzemu presadila nová akvizícia z AS Monaco James Rodríguez. Pre najlepšieho strelca uplynulých MS v Brazílii to bol premiérový gól v drese „bieleho baletu“.

Do odvety, ktorá je na programe v piatok 22. augusta o 22.30 h SELČ na Štadióne Vicenteho Calderóna, však pôjdu spokojnejší hostia, pretože tesne pred koncom dokázal vyrovnať Raúl García.

Výsledok – Španielsky superpohár (prvý zápas):

Real Madrid – Atlético Madrid 1:1 (0:0)

Góly: 81. J. Rodríguez – 88. R. García

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Carlo AncelottiCristiano RonaldoJames Rodríguez
Firmy a inštitúcie Atlético MadridReal Madrid