Jendriškovi v premiére za Trnavu skomolili meno na drese

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Futbalisti Trnavy prehrali v play off Európskej ligy s FC Zürich
Erik Jendrišek z FC Spartak Trnava (vľavo) a brankár David Da Costa z FC Zürich (vpravo) počas prvého zápasu play-off Európskej ligy 2014/2015 medzi FC Spartak Trnava - FC Zürich. Zlaté Moravce, 21. august 2014. Foto: SITA/Martin Havran

ZLATÉ MORAVCE 22. augusta (WEBNOVINY) – Slovenský futbalový reprezentant Erik Jendrišek absolvoval premiéru v drese Spartaka Trnava v prvom zápase play-off Európskej ligy. Vo štvrtok mu však veľa radosti nepriniesla, keďže „andeli“ podľahli v Zlatých Moravciach FC Zürich 1:3 a pred budúcotýždňovou odvetou na švajčiarskej pôde výrazne klesli ich šance na účasť v skupinovej fáze.

Dvadsaťsedemročný útočník vybehol na trávnik v bielom drese s číslom 21 a nesprávnou podobou svojho mena – Jenrišek. Chyba v mene, v ktorom vypadlo písmenko „d“, akoby ofenzívnej posile so skúsenosťami z Nemecka počarovala a jej sľubné možnosti na skórovanie zostali nevyužité.

Zápas sa hral v dobrom tempe a atmosfére. Súper bol veľmi kvalitný, rýchly a technicky vybavený. Zürišské mužstvo disponovalo tými prvkami, kam sa európsky futbal uberá – dynamikou, presnosťou a rýchlosťou. Možno povedať, že hrali presne to, čo švajčiarsky národný tím. V tíme má náš súper dve vynikajúce individuality, ktoré rozhodli o výsledku – Chermitiho a Chiumienta,“ povedal po štvrtkovej prehre dočasne „premenovaný“ Erik Jendrišek.

Obrazom: Futbalisti Trnavy prehrali v play-off Európskej ligy s FC Zürich

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Erik Jendrišek
Firmy a inštitúcie FC Spartak Trnava