Kouč Ján Kozák pozval fanúšikov na tréning reprezentácie

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Kozak
Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Kozák. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

BRATISLAVA 31. augusta (WEBNOVINY) – Fanúšikovia slovenskej futbalovej reprezentácie majú možnosť navštíviť tréning svojich obľúbencov pred septembrovými súbojmi proti Malte a Ukrajine.

V pondelok 1. septembra o 16.00 h si hráčov národného tímu SR môžu pozrieť počas prípravy v Národnom tréningovom centre v Senci. „Všetkých pozývam na tento tréning. Teším sa na stretnutie s vami a takisto aj všetci hráči,“ uviedol tréner reprezentácie Ján Kozák.

Jeho zverenci vo štvrtok 4. septembra nastúpia o 18.20 h v Žiline v príprave proti Malte a o štyri dni neskôr vstúpia do kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2016 v Kyjeve proti domácej Ukrajine. V seneckom hľadisku nebudú chýbať ani hráči výberu 21 rokov, ktorých čaká tréning o 18.00 h.

Fanúšikovia sa môžu tešiť na mnoho kvalitných futbalistov, v nominácii seniorského tímu SR nechýbajú ani kapitán Martin Škrtel, hviezda talianskeho Neapola Marek Hamšík, ďalší stredopoliari Vladimír Weiss ml., Miroslav Stoch či slovenský hrdina MS 2010 útočník Róbert Vittek.

Správu priniesol oficiálny web Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Ján KozákJán Kozák st.Marek HamšíkMartin ŠkrtelMiroslav StochRóbert VittekVladimír WeissVladimír Weiss ml.
Firmy a inštitúcie Slovenská futbalová reprezentácia