Slovanu hrozí, že duely Európskej ligy neodohrá v Bratislave

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Slovan bojuje o postup do skupinovej fázy Ligy majstrov
Hráči Slovana oslavujú gól Róberta Vitteka (vpravo) na 1:1 v prvom zápase play-off Ligy majstrov 2014/2015 medzi ŠK Slovan Bratislava (SR) - BATE Borisov (Bielorusko). Bratislava, 20. august 2014. Foto: SITA/Ján Slovák

BRATISLAVA 2. septembra (WEBNOVINY) – Futbalisti ŠK Slovan Bratislava ešte nevedia, kde odohrajú domáce zápasy v hlavnej fáze Európskej ligy UEFA 2014/2015. Ako je známe, piatkový žreb v Monaku prisúdil „belasým“ v I-skupine troch atraktívnych protivníkov: taliansky tím SSC Neapol (domáci duel proti „partenopei“ absolvujú 2. októbra), českého šampióna Spartu Praha (23. 10.) a švajčiarske mužstvo Young Boys Bern (27. 11.).

Pre náš klub sa stal postup do skupinovej fázy realitou. Celý Slovan, na čele s hráčmi, realizačným tímom, funkcionármi, partnermi a najmä fanúšikmi, sa už teraz teší na zápasy proti Neapolu, Sparte či Young Boys Bern,“ cituje oficiálny klubový portál bratislavského tímu. Na margo dejiska domácich súbojov web „belasých“ ďalej uvádza: „Klub zaznamenal rôzne formy diskusií ohľadom miesta konania domácich zápasov ŠK Slovan v Európskej lige. Momentálne prebiehajú rokovania predstaviteľov UEFA so zástupcami nášho klubu. V najbližších dňoch očakávame definitívne rozhodnutie o mieste konania domácich duelov.“

Okrem spomenutých rokovaní sa uskutočňujú aj prípravné práce súvisiace s účasťou Slovana v Európskej lige. Všetky dôležité informácie pre fanúšikov (ceny vstupeniek, možnosti ich zakúpenia, špeciálne suveníry k EL a ďalšie zaujímavosti) klub zverejní po definitívnom rozhodnutí o mieste konania domácich zápasov.

Futbalisti Slovana možno nebudú môcť na spomenuté duely skupinovej fázy Európskej ligy využiť domovský stánok na Pasienkoch. Podľa denníka Plus jeden deň sa v kuloároch čoraz častejšie skloňuje možnosť, že slovenský majster bude musieť hrať pre nevyhovujúce podmienky svoje domáce duely mimo Bratislavy, do úvahy vraj prichádza aj Györ či Viedeň.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie ŠK Slovan Bratislava