Hamšík je spokojný v Neapole, nemá dôvod na zmenu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Marek hamsik
Marekovi Hamšíkovi už patrí v poradí kanonierov druhé miesto. Foto: SITA/AP Salvatore Laporta

NEAPOL 14. septembra (WEBNOVINY) – Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík sa udomácnil na Štadióne sv. Pavla v Neapole a možno si bude dres miestneho SSC obliekať až do konca kariéry. Stredopoliar však nezamieta ani možnosť prípadného prestupu do iného klubu.

Po vypadnutí mužstva spod Vezuvu v play-off Ligy majstrov sa začalo špekulovať o Hamšíkovom odchode do Anglicka, podľa britských médií si ho vedia predstaviť vo svojich kádroch funkcionári a tréneri Liverpoolu, Manchestru United, Arsenalu Londýn či Chelsea.

Ďalšie prestupy budú až v zime

V súčasnosti už hráči nemôžu prestupovať, ďalšie transferové okno sa otvorí v zime. Hamšík, ktorého by rád získal najmä tréner Liverpoolu Brendan Rodgers, pôsobí v Neapole od roku 2007 a momentálne sa cíti v klube šťastným.

„Je možné, že zostanem v Neapole až do konca kariéry. Som v klube šťastný, ale vo futbale nikdy neviete, čo sa môže stať. Keďže som šťastný a cítim, že môžem hrať ešte dlho v tomto tíme, nemám dôvod na zmenu,“ vyhlásil Hamšík podľa britského denníka Daily Express.

Neapol čaká duel s Chievom

Dvadsaťsedemročný stredopoliar je posledným hráčom SSC z niekdajšieho veľkého trojlístka, jeho spoluhráči Edinson Cavani a Ezequiel Lavezzi sú už v Paríži St. Germain. Hamšíka považujú za jedného z najlepších stredopoliarov na svete. V Neapole majú fanúšikovia veľkú túžbu po majstrovskom titule, čo vytvára tlak na hráčov.

„Každý deň počujem fanúšikov hovoriť o Scudette. Dáme do súboja oň všetky sily, ale nikto nevie, či budeme úspešní. Musíme čakať, bojovať a pokúšať sa o to,“ dodal Hamšík. Na Neapol čaká počas tohto víkendu ligový duel s Chievom.

Informácie zverejnili Daily Express, Bleacher Report a Metro.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Brendan RodgersEdinson CavaniEzequiel LavezziMarek Hamšík
Firmy a inštitúcie SSC Neapol