Slovan možno neodohrá zápasy doma, UEFA si dáva načas

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Pasienky
Najrozsiahlejšou zmenou na štadióne prešli novovytvorené komentátorské miesta s kamerovými platformami. Všetky vykonané úpravy by mali prispieť k pozitívnemu stanovisku zo strany UEFA. Foto: SITA/Ján Slovák

BRATISLAVA 17. septembra (WEBNOVINY) – Pôvodne avizovaná kontrola zástupcov Európskej futbalovej únie (UEFA) na bratislavských Pasienkoch v súvislosti s domácimi zápasmi ŠK Slovan Bratislava v I-skupine Európskej ligy 2014/2015 sa v utorok neuskutočnila a posúva sa na neskorší termín. Informoval o tom web slovenského majstra.

„V utorok sme očakávali návštevu zástupcov UEFA, tí sa však nedostavili. Zatiaľ čakáme na to, kedy nám oznámia nový termín inšpekcie. Ľudia z UEFA musia prísť osobne, nie je možné, aby zaslali iba písomné stanovisko. V najbližších dňoch budeme múdrejší,“ povedal technický riaditeľ „belasých“ Zdeno Roman.

Najrozsiahlejšou zmenou na štadióne prešli novovytvorené komentátorské miesta s kamerovými platformami. Všetky vykonané úpravy by mali prispieť k pozitívnemu stanovisku zo strany UEFA a potvrdeniu dejiska zápasov skupinovej fázy Európskej ligy v Bratislave.

„V klube všetci pracujeme s alternatívou, že domáce zápasy sa odohrajú s veľkou pravdepodobnosťou v Bratislave. Systém predaja lístkov je preto nastavený na túto alternatívu a inú si ani nechceme pripustiť. Definitíva v tejto veci však bude jasná až po návšteve zástupcov UEFA,“ ozrejmil situáciu generálny riaditeľ Slovana Petr Kašpar.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať