Suárezovi za uhryznutie plynie trest, v prípravách hrať môže

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Suarez
Uruguajský futbalista Luis Suárez (v bielom drese) pohrýzol talianskeho súpera Giorgia Chielliniho v zápase majstrovstiev sveta. Foto: SITA/AP

BARCELONA 23. septembra (WEBNOVINY) – Uruguajský futbalista Luis Suárez nastúpi v stredajšom prípravnom zápase rezervy katalánskeho veľkoklubu FC Barcelonaproti výberu Indonézie do 19 rokov. Prostredníctvom oficiálneho profilu FC Barcelona na Twitteri o tom informoval hlavný kouč A-tímu Luis Enrique.

Dvadsaťsedemročný Suárez má pred sebou ešte mesiac nútenej pauzy, jeho dištanc za uhryznutie talianskeho obrancu Giorgia Chielliniho v júnovom súboji základnej D-skupiny na majstrovstvách sveta v Brazílii uplynie 24. októbra. Podľa pôvodného verdiktu mal zastavenú činnosť na všetky futbalové aktivity počas štyroch mesiacov.

Športový arbitrážny súd (CAS) neskôr rozhodol, že Suárez môže trénovať a hrať prípravné zápasy za svoj nový klub. Súťažný debut za „blaugranas“ môže absolvovať v 9. kole Primera División v prestížnom súboji El Clásico na pôde Realu Madrid v sobotu 25. októbra.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Luis EnriqueLuis Suárez