Maďarskí reprezentanti zaplatili fanúšikom lístky na Rumunov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Lopta, futbal
Foto: SITA/AP

BUDAPEŠŤ 29. septembra (WEBNOVINY) – Maďarskí futbaloví reprezentanti prijali výzvu od svojich fanúšikov a zaplatili im 1200 vstupeniek na najbližší súboj kvalifikácie ME 2016, ktorý sa bude hrať 11. októbra v Bukurešti proti Rumunsku. Maďari prehrali vo svojom otváracom kvalifikačnom zápase doma so Severnými Írmi 1:2 a potom sa spustila tvrdá fanúšikovská kritika na ich hlavy.

„Cítia vinu. Preto akceptovali náš návrh a zaplatia nám lístky na Rumunov. Naša trpezlivosť s nimi má svoje hranice. Kúpiť nám vstupenky na najbližší zápas je to najmenej, čo pre nás mohli urobiť,“ povedal jeden z nahnevaných fanúšikov maďarského tímu, ktorého citoval server.

Kúpiť 1200 lístkov na zápas futbalovej kvalifikácie u súpera nie je maličkosť. Stáli dovedna 5800 eur, čo vyšlo 322 eur na jedného hráča. Nečakaná prehra so Severným Írskom stála miesto trénera Attilu Pintéra, ktorý na reprezentačnej lavičke nevydržal ani rok.

Novým dočasným trénerom maďarských futbalistov sa stal Pál Dárdai. Jeho asistentom je Imre Szabics. Exreprezentant Dárdai by mal odkoučovať zostávajúce tri zápasy Maďarov v tomto kalendárnom roku. Okrem stretnutia v Bukurešti sa predstavia ešte na Faerských ostrovoch (14.10.) a doma s Fínskom (14.11.).

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať