Kouč Bieloruska rešpektuje silu Slovákov, pomôže im výhra

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Bielorusko
Bieloruskí futbalisti si chcú náladu po prehre napraviť v dueli proti Slovensku. Foto: SITA/AP

MINSK 11. októbra (WEBNOVINY) – Po štvrtkovej prehre 0:2 s Ukrajinou nie je v tábore nedeľňajšieho slovenského súpera v kvalifikácii o postup na ME 2016 vo futbale dobrá nálada. Bielorusi prišli o body v Borisove v závere zápasu, náladu si chcú napraviť v nedeľu v dueli so Slovenskom.

„Prehra s Ukrajinou nezanechala na mužstve pozitívne stopy. Na každý zápas sa však zodpovedne pripravujeme, hráči by mali predviesť na trávniku optimum. Inak to nebude ani proti Slovensku. Budeme hrať na víťazstvo, zápas so Slovákmi berieme ako reparát a šancu na udržanie sa v hre o postup. Chceme potešiť fanúšikov,“ uviedol deň pred stretnutím tréner Bieloruska Georgij Kondratiev.

Jeho zverenci zatiaľ v kvalifikácii získali iba bod a reprezentačný kouč priznal, že nedeľňajší súboj môže byť aj duelom o jeho udržanie sa pri kormidle. Stretnutie sa začína v Borisove o 20.45 SELČ.

Bieloruský kormidelník rešpektuje silu slovenského mužstva a veľmi ho neprekvapilo ani víťazstvo Kozákovcov v Žiline nad Španielskom. „Futbal sa dnes vyrovnáva, mužstvá sa dostávajú na rovnakú úroveň. Slovenský tím je kvalitný. Má Hamšíka či Škrtela, ktorí sú skvelé individuality, ale aj ďalší jeho hráči majú kvalitu a musíme si dať pozor na celé mužstvo,“ doplnil Georgij Kondratiev.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie Bieloruská futbalová reprezentácia