Video: Hamšíkov Neapol viedol, s Interom nakoniec remízoval

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Neapol inter
Hráč Interu Miláno Gary Medel (vpravo) bojuje o loptu s futbalistom Neapolu Gokhanom Inlerom počas zápasu Serie A v Miláne. Taliansko, Miláno, 19. októbra 2014. Foto: SITA/AP

MILÁNO 19. októbra (WEBNOVINY) – Taliansky tím SSC Neapol, ktorý je súperom slovenského futbalového majstra ŠK Slovan Bratislava v I-skupine Európskej ligy 2014/2015, remizoval v nedeľňajšom šlágri 7. kola Serie A na trávniku milánskeho Interu 2:2, hoci dvakrát viedol.

Skóre duelu na San Sire otvoril až v 79. min španielsky krídelník José Callejón, ale hostia sa neradovali dlho: už o päť minút vyrovnal Kolumbijčan Fredy Guarín. Keď bývalý hráč Realu Madrid Callejón v poslednej minúte riadneho hracieho času strhol vedenie na stranu SSC, zdalo sa, že všetky tri body poputujú pod Vezuv.

Video: Najlepšie momenty zápasu SSC Neapol vs. Inter Miláno

Opak bol pravdou: v nadstavenom čase Brazílčan Hernanes vyrovnal na konečných 2:2. Pri tom všetkom už nebol slovenský reprezentant v neapolských službách Marek Hamšík, ktorý pobudol na trávniku iba hodinu, keď ho vystriedal Jorginho.

„Partenopei“ po zlom vstupe do ročníka aktuálne ťahajú sériu štyroch ligových duelov bez prehry (2 – 2 – 0), v tabuľke im patrí 7. priečka so ziskom 11 bodov a skóre 10:9.

Neapolčania 2. októbra na bratislavských Pasienkoch potvrdili úlohu favoritov a zdolali slovanistov v rámci EL 2:0, odvetný duel v Taliansku je na programe vo štvrtok 11. decembra 2014.

Taliansko – Serie A – 7. kolo:

Inter Miláno – SSC Neapol 2:2 (0:0)

Góly: 84. Guarín, 90.+ Hernanes – 79. a 90. Callejón, ŽK: 37. Hernanes, 85. Juan – 45. Britos, 70. G. Higuaín, 73. Jorginho

Zostava Neapola: Rafael Cabral – Britos (75. Ghoulam), R. Albiol, K. Koulibaly, J. Zúňiga – Inler, David López – Callejón, Hamšík (62. Jorginho), Insigne (69. Mertens) – G. Higuaín

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Marek Hamšík