Mak dostal poriadneho koňara, súboj gréckej ligy nedohral

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Róbert Mak
Slovenský futbalista Róbert Mak obliekajúci dres gréckeho PAOK Solún má po letnom prestupe z nemeckého 1. FC Norimberg skvelú formu. Foto: SITA/AP

SOLÚN 20. októbra (WEBNOVINY) – Slovenský futbalista Róbert Mak nedohral nedeľňajšie stretnutie 6. kola najvyššej gréckej súťaže medzi jeho PAOK-om Solún a Atromitosom (2:1). Reprezentačný stredopoliar musel odstúpiť z ihriska v 51. minúte pre zdravotné problémy.

„V závere prvého dejstva som dostal do stehna poriadneho ´koňara´. Skúšal som to rozbehať, ale nešlo to. Preto som išiel dole už na začiatku druhého polčasu. Nemalo by to byť nič vážne, no nie je isté, či stihnem štvrtkový duel Európskej ligy proti Fiorentine,“ uviedol na svojom oficiálnom webe Róbert Mak.

Solún pokračuje v dobrých výkonoch a je na prvom mieste gréckej súťaže. Víťazstvo nad Atromitosom sa však nerodilo vôbec ľahko. „Začali sme dobre, za prvú polhodinku sme získali dvojgólový náskok. Po zmene strán hostia znížili a poslednú štvrťhodinku hrali v početnej výhode, keďže spoluhráč Vitor dostal červenú kartu. Po ťažkom boji sme nakoniec víťazstvo ubránili,“ uviedol na svojom webe Mak.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Róbert Mak