Liverpool zažíva krízu, Rodgers má obavy o svoje miesto

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Liverpool
Hráč Liverpoolu Jordan Henderson oslavuje gól v sieti West Bromwichu. Foto: SITA/AP

LIVERPOOL 24. novembra (WEBNOVINY) – Futbalisti FC Liverpool prežívajú najhorší vstup do sezóny od roku 1992 a tréner Brendan Rodgers sa obáva o svoje miesto. Tím slovenského stopéra Martina Škrtela získal v doterajších dvanástich kolách len štrnásť bodov, v nedeľu prehral s Crystal Palace 1:3 a po tretej strate všetkých bodov za sebou mu patrí až 12. pozícia. Bez víťazstva v Premier League sú The Reds už štyri zápasy.

„Nemôžem si myslieť, že prežijem všetko. Taký arogantný nie som. Musíme začať vyhrávať. Som v kontakte s majiteľmi klubu a sme k sebe úprimní. Musím teraz s tímom poctivo pracovať, bojovať a začať zbierať body,“ cituje server BBC slová Rodgersa. Liverpool stráca v tabuľke na vedúcu Chelsea už osemnásť bodov a minulosezónny boj o titul je už zabudnutý. Mužstvo má teraz iné starosti.

„Je to ťažké a nesiem za to zodpovednosť. Síce sme vo fáze prestavby mužstva, ale aj v tejto chvíli musíme vyhrávať. Sme v zlej forme, nehráme ako tím, dostávame lacné góly a naše sebavedomie išlo poriadne nadol,“ priznal Rodgers.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Brendan Rodgers
Firmy a inštitúcie FC Liverpool