Stoch strelil víťazný gól, pomohol Al Ainu na čelo tabuľky

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Spasiteľ Stoch
Slovenský futbalista Miroslav Stoch beží oslavovať gól, ktorým v drese gréckeho tímu PAOK Solúň vyrovnal stav zápasu so Schalke na konečných 1:1. PAOK si tak vypracoval nádejný výsledok do odvetného stretnutia a má šancu postúpiť do záverečnej fázy milionárskej Ligy majstrov. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 19. decembra (WEBNOVINY) – Slovenský futbalista Miroslav Stoch v stredu strelil víťazný gól svojho Al Ainu v domácom stretnutí proti Al Sharjah. Al Ain triumfoval 4:1 a posunul sa na čelo tabuľky najvyššej súťaže v Spojených arabských emirátoch.

„Z ľavej strany sme zahrávali priamy kop. V múre stál len jeden hráč, vypýtal som si prihrávku a hodil loptu do stredu. Dvakrát som naznačil, a až potom vystrelil. Tesne pred brankárom lopta nepríjemne skočila a skončila v sieti,“ opísal svoj presný zásah, ktorý prišiel za stavu 1:1, 25-ročný krídelník.

„Sme o bod vpredu a máme jeden zápas k dobru, práve proti druhému Al Shababu. Hráme v pondelok, v prípade úspechu si vytvoríme veľmi dobrú východiskovú pozíciu a mne sa bude spokojne odchádzať na sviatky domov,“ povedal Stoch pre web svojej zastupiteľskej agentúry Football Service Agency. Od návratu po zranení strelil v troch stretnutiach štyri góly.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Miroslav Stoch