Weiss so Šebom sa boli zabávať, akcia sa skončila incidentom

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Sebo weiss
Vladimír Weiss ml. sa teší so spoluhráčom Filipom Šebom počas kvalifikačného zápasu B-skupiny o postup na Majstrovstvá Európy 2012. Foto: archívne, SITA/Michal Svítok

BRATISLAVA 3. januára (WEBNOVINY) – Slovenský futbalový reprezentant Vladimír Weiss bol počas piatkovej noci účastníkom incidentu v jednom z bratislavských podnikov, pri ktorom zasahovala aj polícia.

Podľa informácií portálu aktualne.sk sa Weiss zabával so skupinou osôb, v ktorej bol údajne aj bývalý reprezentant Filip Šebo.

Weiss sa mal vyhrážať poškodenému

„Zopár hostí začalo v povznesenej nálade čosi skandovať a vytlieskavať. Jeden z nich zrazu zobral stoličku a vrhol ju smerom k obslužnému pultu arabských hostiteľov,“ cituje portál očitého svedka incidentu. Stolička zasiahla návštevníka podniku, ktorý sedel v dráhe letu.

Tridsaťpäťročnému mužovi museli nemocnične ošetriť ľahšie poranenia na hlave. Po príchode policajnej hliadky sa zabávajúca skupina vrátane 25-ročného Vladimíra Weissa údajne verbálne vyhrážala poškodenému.

Podľa portálu projektn.sk ide o speváka skupiny Zlokot Pavla Remiáša, známeho ako Lyrik, ktorému museli zašívať čelo. Weiss označil hudobníka za „feťáčika, ktorý si chce cez neho predať cédečká.“ Podľa Remiáša stoličku nehodil Weiss a útočníka, ktorý ušiel, nespoznal.

Kozák o incidente nič nevie

„Je mi ľúto, že ja alebo ktokoľvek z mojich priateľov sme spájaní s násilným incidentom, na ktorom nik z nás nemal nijaký podiel, okrem toho, že sme boli v tom istom čase a v tom istom priestore. Zasahujúcim policajtom sme zodpovedali na všetky otázky. Osobné antipatie voči mne alebo voči futbalistom všeobecne by nemali slúžiť ako základ na umelé vytváranie škandálov, ktoré nemajú s futbalom nič spoločné,“ poskytol manažér komunikácie a PR Slovenského futbalového zväzu Juraj Čurný pre aktualne.sk stanovisko hráča katarskej Lekhwiye Vladimíra Weissa.

„Snažíme sa k tomu získať všetky informácie, komunikujem aj s asistentom trénera reprezentácie,“ povedal prezident Slovenského futbalového zväzu Ján Kováčik. Tréner národného tímu Ján Kozák podľa Projektu N o incidente nevie nič, a preto sa nechcel k téme vyjadriť.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Filip ŠeboJán KováčikJán KozákVladimír WeissVladimír Weiss ml.