Video: Ronaldo stratil nervy, kopol a udrel do tváre súpera

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Cristiano Ronaldo
Otrasený hráč Córdoby Fraga po tom, čo ho hviezdny Cristiano Ronaldo z Realu Madrid udrel do tváre počas zápasu 20. kola Primera División. Córdoba, 24. január 2015. Foto: SITA/AP

CÓRDOBA 24. januára (WEBNOVINY) – Portugalský futbalista v službách španielskeho klubu Real Madrid Cristiano Ronaldo nastúpil v sobotňajšom ligovom stretnutí na pôde Córdoby na svoj jubilejný 600. zápas v klubových farbách.

Trojnásobný najlepší futbalista sveta odohral ešte ako mladík 31 zápasov za Sporting Lisabon, 292 duelov absolvoval v drese anglického Manchestru United a v drese súčasného zamestnávateľa Realu Madrid má doteraz na svojom konte momentálne 277 stretnutí.

Ronaldo neudržal nervy na uzde

Na jubilejný 600. duel však nebude spomínať v najlepšom, pretože ho po červenej karte za nešportové správanie nedohral.

Cristiano Ronaldo neudržal nervy na uzde po strete s domácou obranou. Po provokáciách nakopol zozadu kolenom Edimara a navyše ho ľahko udrel rukou. Hráč Córdoby sa následne zvalil na zem a teatrálne sa chytil za tvár. „Ospravedlňujem sa každému a najmä Eimarovi za moje zlyhanie v dnešnom zápase,“ napísal Cristiano Ronaldo na sociálnej sieti Twitter.

Video: Ronaldo dostal červenú kartu

https://www.youtube.com/watch?v=skNFO0PlytE

Portugalská hviezda videla v španielskej lige červenú kartu štvrtýkrát, tretíkrát proti niektorému z tímov z Andalúzie. Po vylúčení mu hrozí trojzápasový dištanc. Tréner Realu Carlo Ancelotti odmietol komentovať incident. „Nič som nevidel, nemôžem sa k tomu vyjadrovať. Nerozprával som sa ani s Cristianom, ktorý sa ospravedlnil tímu. Nemôžem ho preto zatiaľ súdiť,“ tvrdil Ancelotti.

„Biely balet“ nehral dobre

Štrnásty tím tabuľky La Ligy zaskočil lídra hneď v úvode, keď išiel do vedenia z pokutového kopu. Po ruke Sergia Ramosa ho premenil Ghilas. Hostia potom začali podnikať veľké ofenzívne výpady, v 27. minúte vyrovnal z dorážky Benzema. V závere zahral rukou pri priamom kope Garetha Balea v múre stojaci Cartabia a waleský futbalista z pokutového kopu definitívne rozhodol o troch bodoch pre Real.

Madridčania nehrali dobre, ale napokon si poistili vedenie v tabuľke La Ligy. „Dnes sme dokráčali k trom bodom a to je najdôležitejšie. Dokázali sme vyhrať tento zápas. Córdoba hrala skutočne dobre. Najmä náš výkon v prvom polčase sa mi nepáčil,“ priznal Ancelotti.

Video: Real Madrid vyhral v Córdobe 2:1

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Carlo AncelottiCristiano Ronaldo