Ronaldo dostal za červenú kartu stopku na dva zápasy

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Christiano Ronaldo strelil hattrick za 14 minút
Futbalisti Realu Madrid vďaka hattricku Cristiana Ronalda porazili v 9. kole španielskej ligy Málagu rozdielom triedy 4:0. Družina pod vedením Josého Mourinha sa tešila z prvého gólu už po desiatich minútach hry, keď presne zamieril Higuaín. Potom prišli veľké chvíle Ronalda, ktorý behom 14 minút strelil tri góly a v tabuľke strelcov španielskej ligy dobehol famózneho kanoniera katalánskeho veľkoklubu FC Barcelona Lionela Messiho. Foto: SITA/AP Photo/Sergio Torres

MADRID 28. januára (WEBNOVINY) – Disciplinárna komisia najvyššej španielskej futbalovej súťaže Primera División potrestala útočníka Realu Madrid zastavením činnosti na nasledujúce dve stretnutia. Dôvodom je červená karta, ktorú najlepší futbalista sveta za uplynulý rok dostal v 82. min sobotňajšieho stretnutia 20. kola La ligy na pôde Córdoby (2:1). Informoval o tom denník Marce.

Ako je známe, Portugalčan si neudržal nervy na uzde po súboji s domácou obranou. Po provokáciách nakopol zozadu kolenom Edimara a navyše ho ľahko udrel rukou. Hráč Córdoby sa následne zvalil na zem a teatrálne sa chytil za tvár. Čoskoro 30-ročný rodák z Madeiry (nar. 5. februára 1985) sa neskôr za svoje správanie ospravedlnil.

Video: Ronaldo dostal červenú kartu v zápase proti Códobe

https://www.youtube.com/watch?v=672Tk6Q8TR8

Ronaldo nepomôže svojmu zamestnávateľovi v ligových stretnutiach proti San Sebastiánu a FC Sevilla. K dispozícii však bude v mestskom derby na pôde Atlética Madrid, ktoré je na programe 7. februára.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Christiano Ronaldo