Česi nastúpia v Žiline bez opôr, Slovákom bude chýbať Stoch

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Miroslav Stoch
Hráč Slovenska Miroslav Stoch (uprostred) počas zápasu G - skupiny kvalifikácie na MS 2014 vo futbale s Lichtenštajnskom v Bratislave 11. september 2012. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

PRAHA 29. marca (WEBNOVINY) – Bez štyroch kľúčových hráčov vyrazí do Žiliny futbalová reprezentácia Česka , kde na ňu v utorok 31. marca o 20.30 h čaká prípravný duel proti Slovensku. V zostave trénera Pavla Vrbu budú s určitosťou absentovať kapitán Tomáš Rosický, brankár Petr Čech, útočník David Lafata a obranca David Limberský. Informoval o tom denník Sport na Twitteri.

Česi v sobotu len remizovali s Lotyšmi 1:1 v A-skupine kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy do Francúzska, aspoň bod pre zverencov Pavla Vrbu zachránil v striedajúci Václav Pilař v záverečnej minúte stretnutia.

Pred žilinským prípravným stretnutím nastala v tábore slovenskej futbalovej reprezentácie jedna zmena. „Z tímu Jána Kozáka bol po dohode s jeho klubom uvoľnený Miroslav Stoch,“ informovalo v nedeľu facebookové konto Slovenského futbalového zväzu. Krídelník Al-Ainu hral v piatkovom kvalifikačnom zápase proti Luxembursku (3:0) do 80. minúty..

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe David LafataPetr ČechTomáš Rosický
Firmy a inštitúcie Česká futbalová reprezentáciaSlovenská futbalová reprezentácia