Súboj s Českom je takmer vypredaný, fanúšikov skontrolujú

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Marek Sapara, Marek Hamšík
Zľava: Slovenskí futbalisti Marek Sapara a Marek Hamšík. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

ŽILINA 30. marca (WEBNOVINY) – Prípravný futbalový zápas medzi Slovenskom a Českom je už takmer vypredaný, v predaji je posledných pár desiatok vstupeniek do novodobudovaného sektora F na východnej tribúne. Súboj sa hrá v utorok 31. marca o 20.30 h na štadióne MŠK Žilina. V prípade, že bude súboj vypredaný, v deň zápasu sa už nebudú predávať žiadne vstupenky.

Návštevníci duelu sú povinní riadiť sa Organizačným a prevádzkovým poriadkom futbalových stretnutí organizovaných Slovenským futbalovým zväzom. Do hľadiska si fanúšikovia nemôžu so sebou zobrať viaceré predmety: keďže štadión je krytý, nie sú povolené ani dáždniky. Diváci majú k dispozícii parkovisko za východnou tribúnou, na ktoré sa dostanú cez vjazd na Uhoľnej ulici. Motorizovaným fanúšikom futbalový zväz odporúča, aby na parkovisku alebo v okolí štadióna odparkovali svoje automobily tri až štyri hodiny pred začiatkom stretnutia.

Štadión otvoria dve hodiny pred zápasom, každý návštevník prejde viacnásobnou osobnou kontrolou. Pred samotným stretnutím bude v areáli štadióna viacero marketingových aktivít. Informácie zverejnil web Slovenského futbalového zväzu.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Česká futbalová reprezentáciaSlovenská futbalová reprezentácia