Slávny Ronaldinho oznámil nadšencom futbalu radostnú správu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Ronaldinho
Ronaldinho Foto: SITA/AP

PORTO ALEGRE 18. apríla (WEBNOVINY) – Najlepší futbalista sveta za rok 2005 Brazílčan Ronaldinho dementoval na piatkovej tlačovej konferencii šíriace sa správy o ukončení jeho hráčskej kariéry.

Majster sveta z roku 2002 dokonca priznal, že by rád hral ešte aspoň päť alebo šesť rokov. Brazílske noviny Extra sídliace v Riu de Janeiro priniesli pred pár dňami informácie o tom, že 35-ročný rodák z Porto Alegre by mohol v máji definitívne zavesiť kopačky na klinec a pri tejto príležitosti chystá veľkú oslavu.

Video: Najlepšie Ronaldinhove góly

https://www.youtube.com/watch?v=1Arb7XPG-jw

„V prvom rade chcem vyhlásiť, že správy o mojom odchode do futbalového dôchodku nie sú pravdivé. Prežívam šťastné obdobie a myšlienky o konci kariéry momentálne nemajú miesto v mojom živote. Neviem, či budem ešte hrať päť alebo šesť rokov, ale keď veci prebiehajú, ako majú, nie je dôvod končiť,“ vyhlásil niekdajší hráč francúzskeho klubu Paríž St. Germain či španielskeho tímu FC Barcelona.

Ronaldinho pôsobí od roku 2014 v mexickom mužstve Querétaro, s ktorým má platný kontrakt do júna 2016. Od svojho príchodu však vo väčšej miere pútal viac správaním mimo ihriska. „Od príchodu do Mexika prežívam najlepšie časy. Vynasnažím sa čo najlepšie, aby som pomohol môjmu tímu,“ cituje Brazílčanove slová portál goal.com. Ronaldinho strelil za brazílsku reprezentáciu v 97 zápasoch 33 gólov.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Ronaldinho