Šaľa hlasovala o futbalovom šéfovi, voľbu pošpinil škandál

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Lopta
Foto: Ilustračné foto SITA/Michal Burza

ŠAĽA 18. apríla (WEBNOVINY) – Vo futbalovom klube Slovan Duslo Šaľa to už dlhšie vrie v súvislosti s obsadením funkcionárskych postov.

Vo štvrtok sa uskutočnila konferencia, na ktorej si členovia klubu volili nového prezidenta. Stal sa ním Miroslav Wöllner, ktorý v tejto funkcii pôsobil aj doteraz.

Podľa informácií na sport.aktuality.sk sa do Bábkového divadla v Šali, kde sa uskutočnila konferencia, dostali len členovia klubu pozvaní práve Wöllnerom. Ďalších nepustili pracovníci bezpečnostnej služby. Zo 72 členov mohlo hlasovať len 35 a z nich 29 vyjadrilo podporu Wöllnerovi.

„Nikto nám nič nevysvetlil. Vo futbale som ešte nikdy nezažil niečo také. Ani už nemám čo viac povedať, pretože som nebol prítomný na spomínanej konferencii,“ vyjadril sa pre sport.sk tréner mužstva FK Slovan Duslo Šaľa Ladislav Molnár, ktorého tiež nevpustili na konferenciu.

Jeho zverencov v sobotu čaká v II. lige domáci duel 3. kola nadstavbovej časti o postup do Fortuna ligy proti FK Poprad. „Ja a moji hráči si plníme svoje povinnosti tak, ako máme. Atmosféra v klube však zodpovedá tomu, čo sa tu deje. Výsledky takisto. To všetko je odraz situácie, v ktorej sa v Šali nachádzame,“ dodal L. Molnár.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať