Video: Trnavčan Mikovič strelil najkrajší gól Fortuna ligy

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Mikovič je motivovaný, v marci strelil najkrajší gól
Michal Faško (uprostred) z FK Dukla Banská Bystrica a Martin Mikovič (vľavo) z FC Spartak Trnava počas jarnej časti Fortuna ligy ročník 2014/2015 - 21. kolo medzi FK Dukla Banská Bystrica a FC Spartak Trnava. Banská Bystrica, 6. marec 2015. Foto: SITA/Ján Viazanička

TRNAVA 21. apríla (WEBNOVINY) – Futbalista účastníka najvyššej slovenskej súťaže FC Spartak Trnava Martin Mikovič získal za presný zásah do siete Banskej Bystrice v 21. kole ocenenie gól mesiaca marec. „Samozrejme, že ma to veľmi potešilo. Ďakujem fanúšikom. Je to pre mňa motivácia strieľať ďalšie,“ uviedol na fortunaliga.sk 24-ročný ofenzívny univerzál.

Martin Mikovič má na konte v tejto sezóne Fortuna ligy sedem gólov a štatistiky si mohol obohatiť v piatkovom stretnutí 26. kola na trávniku lídra tabuľky AS Trenčín, v ktorom Trnavčania podľahli 0:1. V druhom polčase išiel sám na brankára domácich Igora Šemrinca.

„Určite sa to dalo riešiť inak. Mohol som buď vystreliť, alebo zaseknúť, a keby ma dobiehajúci protihráč fauloval, bol by z toho pokutový kop. Je to škoda, čas sa však nedá vrátiť späť. Myslím si, že tú situáciu som pokazil,“ priznal sebakriticky trnavský rodák i odchovanec. „Trenčanov sme sa snažili napádať, hrali sme s nimi otvorený futbal, čo nedokáže hocikto,“ hľadal Mikovič pozitíva.

Disciplinárna komisia SFZ zobrala na vedomie žiadosť Martina Mikoviča a rozhodla podmienečne upustiť od výkonu zvyšku disciplinárneho opatrenia (jeden týždeň), a to od 16. apríla do 16. júla 2015. „V zápase som necítil herný výpadok, možno až v závere, keď mi dochádzali trochu sily. Veľmi som sa tešil, že môžem opäť hrať a pomôcť tímu. Duel nedopadol podľa našich predstáv, no nemáme sa za čo hanbiť,“ doplnil na fortunaliga.sk 24-ročný Trnavčan.

Video: Najkrajší gól strelil v marci Mikovič

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie FC Spartak Trnava