Legendy Premier League zdolali hráčov Česka a Slovenska

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Futbalové legendy si to rozdali v Poprade
Sprava: Paul Scharner (Rak.) z mužstva Premier League Legends a Szilárd Németh z mužstva Slovakia/Czech Legends počas exhibičného zápasu legiend Premier League a bývalých hráčov Česka a Slovenska. Poprad, 29. máj 2015. Foto: SITA/Radoslav Maťaš

POPRAD 29. mája (WEBNOVINY) – Futbalová exhibícia legiend Premier League a výberu hráčov Česka a Slovenska sa v piatok večer v Poprade skončila víťazstvom bývalých hviezd najvyššej anglickej súťaže 2:1. Hralo sa 2×35 minút.

Skóre duelu v 33. min otvoril 41-ročný španielsky záložník Gaizka Mendieta, ktorý strelou z vyše 20 metrov k pravej žrdi nedal šancu Ladislavovi Maierovi – 1:0. O vyrovnanie sa o sedem minút neskôr utešenou strelou do ľavého horného rohu postaral takisto niekdajší stredopoliar Vladislav Zvara.

Obrazom: Futbalové legendy Česka, Slovenska a Premier League si to rozdali v Poprade

Rozhodnutie po hodine hry prišlo znova z Mendietovej kopačky. Ten prekonal striedajúceho Miroslava Semana v bránke. Približne osem minút predtým nepremenil pokutový kop slávny Fín Jari Litmanen, Seman bol na mieste.

Prídavkom v Národnom tréningovom centre Slovenského futbalového zväzu (SFZ) pod Tatrami bol jedenástkový rozstrel, v ňom uspeli legendy Česka a Slovenska 4:2. O triumf sa postarali exekútori Szilárd Németh, Pavel Hapal, Michal Hipp a Ľubomír Moravčík.

Výsledok piatkového exhibičného futbalového stretnutia v NTC SFZ v Poprade:
Legendy Premier League – Legendy Česka a Slovenska 2:1 (1:0)

Góly: 33. a 61. Mendieta – 40. Zvara

Zostavy:

Legendy Premier League: Jones – Anderton, Boa Morte, Ehiogu, Henchoz, Scharner, Bowyer, Davis, Cole, Mendieta, Saha. Náhradníci: Mols, Litmanen, Vassell, Hendrie, Beresford, Šmicer.

Legendy Česka a Slovenska: L. Maier – Maixner, Glonek, Hipp, Kinder, Karhan, Slovák, Hapal, Janočko, Moravčík, Németh. Náhradníci: M. Seman, Kuka, Sovič, R. Michalík, Zvara, Obšitník.

Futbalové legendy si to rozdali v Poprade
Foto: SITA/Radoslav Maťaš
Futbalové legendy si to rozdali v Poprade
Foto: SITA/Radoslav Maťaš

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Ľubomír MoravčíkMichal HippPavel HapalSzilárd Németh