Hamšíkových spoluhráčov napadli v Neapole výtržníci

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Gonzalo Higuaín
Gonzalo Higuaín v nedeľňajšom zápase proti Laziu nepremenil pokutový kop. Foto: SITA/AP

NEAPOL 3. júna (WEBNOVINY) – Opory futbalového SSC Neapol Gonzalo Higuaín a Mariano Andújar sa po nedeľňajšej prehre 2:4 s Laziom Rím v poslednom kole Serie A stali objektom útoku chuligánov.

Futbalisti cestovali autami po zápase domov. Vozidlá obkolesilo počas státia na svetelnej križovatke asi pätnásť maskovaných výtržníkov a začali do nich kopať, udierať päsťami a bejzbalovými palicami. Higuaín išiel taxíkom, v ktorom boli aj jeho matka a brat, auto malo poškodené čelné sklo. Na Andújarovom vozidle rozbili chuligáni predné sklo a poškodili karosériu, brankár však zostal bez zranení.

Video: Neapol podľahol Laziu Rím 2:4

Výtržníci údajne patrili k tvrdému jadru fanúšikov SSC. Nepáčilo sa im, že tím po prehre s Laziom prišiel o šancu postúpiť do Ligy majstrov. Higuaín v zápase nepremenil pokutový kop. Po skončení duelu sa mužstvo zišlo na večeri, pri ktorej sa spoločne so šéfom klubu Aureliom De Laurentiisom rozlúčilo so španielskym trénerom Rafom Benítezom. Incidenty sa stali po odchode hráčov z večere v štvrti Fuorigrotta neďaleko Štadióna svätého Pavla. Prípad už vyšetruje polícia.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Gonzalo Higuaín
Firmy a inštitúcie SSC Neapol