Brankár Čech čelí vyhrážkam, fanúšik chce vidieť jeho krv

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Petr cech
Český brankár Petr Čech získal ďalšiu českú Zlatú loptu v poradí. Foto: SITA/AP Massimo Pinca

LONDÝN 30. júna (WEBNOVINY) – Český futbalový brankár Petr Čech po pondelkovom prestupe v rámci anglického Londýna z FC Chelsea do Arsenalu dostal od fanúšikov mnoho podporných správ, no nevyhol sa ani nechutným vyhrážkam.

S Chelsea získal štyri majstrovské tituly

Tridsaťtriročný rodák z Plzne strávil na Stamford Bridge dlhých jedenásť sezón, počas ktorých odchytal za „The Blues“ 333 súťažných stretnutí. S „modrými“ vyhral štyri majstrovské tituly v najvyššej domácej súťaži, štyrikrát sa tešil aj v národnom pohári FA Cupe, tri razy v Ligovom pohári, na konte má tiež celkový triumf v Lige majstrov či Európskej lige.

V pondelok sa definitívne presunul k londýnskym „kanonierom“, čo nezniesli niektorí priaznivci jeho teraz už bývalého zamestnávateľa. Niekoľkí ho nazvali zradcom alebo hadom či priali jeho potomkom rakovinu.

Neprajník chce vidieť krv Čecha na hracej ploche

Počas pôsobenia v FC Chelsea utrpel Petr Čech nepríjemné zranenie hlavy po strete so Stephenom Huntom, odvtedy chytá v špeciálnej helme. „Škoda, že Stephen Hunt neukončil tvoj život,“ napísal jeden z neprajníkov a ďalší poznamenal, že na najbližší zápas FC Chelsea proti Arsenalu si chce vziať ostreľovaciu pušku a bude mať radosť z toho, keď uvidí krv Petra Čecha na hracej ploche.

Jeden fanúšik z Kuvajtu bol doteraz hrdým majiteľom dresu českého gólmana, no po prestupe ho spálil a videonahrávku zverejnil na internete.

Správu priniesol web TheSportBible.com.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Petr Čech
Firmy a inštitúcie Arsenal LondýnFC Chelsea