Dudu čaká veľká výzva, z Legie prestupuje do Interu Miláno

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Ondrej Duda
Slovenský futbalista Ondrej Duda. Foto: SITA/AP

VARŠAVA 4. júla (WEBNOVINY) – Slovenský futbalista Ondrej Duda prestupuje na päť rokov z Legie Varšava do Interu Miláno. Prestupu bývalého hráča MFK Košice na San Siro už podľa sobotňajšieho vydania denníka Šport nič nebráni, oba kluby sa už dohodli na podmienkach transferu a Duda súhlasil s kontraktom s osemnásťnásobným majstrom Talianska.

Prestup skompletizujú po zdravotnej prehliadke. Sninský rodák bude najdrahším odchádzajúcim futbalistom v histórii Legie Varšava, podľa neoficiálnych informácií by sa čiastka mala pohybovať medzi 3,5 až 5 miliónmi eur. Duda je do soboty v Rakúsku na sústredení s Legiou.

„Som rád, že sa kluby dohodli, je to pre mňa nepochybne veľká výzva, pred ktorou mám prirodzený rešpekt. Chcem obstáť v silnej konkurencii hráčov, a to je pre mňa silná motivácia, aby som sa zlepšoval a pracoval na sebe. V Legii som dostal skvelú príležitosť a stále som cítil silnú podporu aj zo strany vedenia klubu, ale aj fanúšikov. Som im zato vďačný,“ uviedol pre denník Šport Ondrej Duda.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Ondrej Duda
Firmy a inštitúcie Inter MilánoLegia Varšava