Slovan sa vybúril vo Varíne, v pohári nezaváhal ani DAC

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Slovan remizoval v Európskej lige s Krasnodarom
Zľava: Dávid Hudák a Boris Sekulič zo Slovana, Sergej Petrov z Krasnodaru, Nicolas Gorosito a Róbert Vittek zo Slovana a Jurij Gazinskij z Krasnodaru v odvetnom zápase 3. predkola Európskej ligy ŠK Slovan Bratislava - FK Krasnodar. Bratislava, 6. august 2015. Foto: SITA/Ján Slovák

BRATISLAVA 19. augusta (WEBNOVINY) – Ani jeden z dvojice účastníkov najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Fortuna ligy nezaváhal v stredajšom programe 2. kola Slovnaft Cupu 2015/2016. Obaja sa predstavili na ihriskách súperov.

Hráči ŠK Slovan Bratislava potvrdili pozíciu jednoznačného favorita a na pôde TJ Fatran Varín zvíťazili presvedčivo 8:0. V drese „belasých“ sa dvakrát gólovo presadili Tamás Priskin (raz z pokutového kopu) a Adam Zreľák, súťažnú premiéru za Slovan absolvoval 21-ročný ofenzívny stredopoliar Vukan Savičevič.

V 3. kole Slovnaft Cupu nebudú chýbať ani futbalisti Dunajskej Stredy, ktorí v stredu uspeli v Stropkove a zdolali domáci MŠK Tesla 3:0. V tíme FC DAC 1904 dvakrát v závere duelu skóroval Róbert Polievka, úvodný presný zásah v stretnutí si pripísal senegalský legionár Pape Macou Sarr.

Výsledky tímov Fortuna ligy v rámci stredajších stretnutí 2. kola slovenskej pohárovej futbalovej súťaže Slovnaft Cupu 2015/2016 (hralo sa na jeden zápas):

MŠK Tesla Stropkov – FC DAC 1904 Dunajská Streda 0:3 (0:1)

TJ Fatran Varín – ŠK Slovan Bratislava 0:8 (0:3)

AŠK Maria Huta Gelnica – TJ FK Vyšné Opátske 1:5 (1:1)

TJ Partizán Prečín – FC Baník Horná Nitra Prievidza & Handlová 3:2 (1:1)

ŠK Báhoň – FK Dukla Banská Bystrica 0:5 (0:3)

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Adam Zreľák