Weiss podstúpil operáciu, bude chýbať reprezentácii

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Vladimír Weiss
Vladimír Weiss si na tréningu zlomil kostičku v ruke a momentálne ju má zafixovanú dlahou. Foto: SITA/Marián Peiger

DAUHA 21. augusta (WEBNOVINY) – Slovenský futbalový reprezentant Vladimír Weiss koncom júla utrpel zlomeninu ruky a po nepriaznivo sa vyvíjajúcej liečbe v pondelok napokon podstúpil operáciu. Znamená to, že 25-ročný stredopoliar katarského klubu SC Lekhwiya nebude k dispozícii trénerovi slovenského národného tímu Jánovi Kozákovi na kvalifikačný dvojzápas proti Španielsku a Ukrajine v boji o postup na budúcoročné majstrovstvá Európy do Francúzska.

Musel som ísť na zákrok, nakoľko sa po troch týždňoch ukázalo, že sa to nehojí, ako má. O dva týždne začínam individuálnu prípravu bez mužstva, pretože nemôžem mať žiaden fyzický kontakt pri hre. Ruka by mala byť v poriadku tak za štyri až šesť týždňov, takže je mi veľmi ľúto, ale na zraz reprezentácie neprídem. O tri týždne idem znovu na kontrolu a uvidíme ako ďalej,“ uviedol Weiss na facebooku.

Slovenská reprezentácia sa predstaví 5. septembra v Oviede proti domácim Španielom, o tri dni neskôr nastúpi v Žiline proti Ukrajincom. Slovensko je zatiaľ na čele kvalifikačnej C-skupiny s plným počtom 18 bodov. S trojbodovým odstupom nasleduje Španielsko, o šesť bodov za lídrom zaostáva Ukrajina.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Vladimír WeissVladimír Weiss ml.