Žilinčania sú už v Bilbau, eufória kvôli rešpektu neprišla

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Futbalisti MŠK Žilina zdolali v EL Athletic Bilbao
Denis Vavro, Jakub Paur a Milan Škriniar z MŠK Žilina počas prvého zápasu Európskej ligy 2015/2016 - play-off medzi MŠK Žilina - Athletic Bilbao. Žilina, 20. august 2015. Foto: SITA/Milo Fabian

BILBAO 26. augusta (WEBNOVINY) – Výprava úradujúceho slovenského futbalového vicemajstra MŠK Žilina už pristála na letisku v Bilbau.

Tréner Adrián Guľa má k dispozícii kompletný nominovaný káder, dlhodobo chýba iba skúsený stredný obranca Jozef Piaček.

„Šošoni“ napriek heroickému minulotýždňovému domácemu víťazstvu 3:2 nad Athleticom ani víkendovému presvedčivému fortunaligovému triumfu 4:1 nad Senicou nepodľahli prehnanej eufórii pred štvrtkovou odvetou play-off o postup do skupinovej fázy Európskej ligy 2015/2016 na štadióne San Mamés v Baskicku. Nebol na to priestor, pretože si uvedomujú silu súpera.

Je podstatné, že máme za sebou stretnutie s Bilbaom na vlastnom trávniku. Chalani tam pocítili kvalitu protivníka. Keď začnete lietať v oblakoch, prefacká vás sprava, zľava. Ich pokoj na lopte nás núti byť neustále ostražití. Nie je čas myslieť na to, čo bude po zápase, ale potrebujeme pracovať v prítomnosti. Sústredíme sa na každú sekundu v príprave i zápase. Eufória neprišla, lebo chlapci majú rešpekt k oponentovi a vedia, že nás čaká náročná robota,“ odpovedal tréner Adrián Guľa na otázku agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Adrián Guľa
Firmy a inštitúcie MŠK Žilina