Trnava dostala mastnú pokutu za vyčíňanie fanúšikov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Za vyčíňanie fanúšikov dostal Spartak Trnava od Európskej futbalovej únie (UEFA) pokutu 60-tisíc eur a jeden zápas v európskych pohároch musí hrať pred prázdnym hľadiskom. Foto: SITA/Ivan Kopčáni

TRNAVA 27. augusta (WEBNOVINY) – Klub najvyššej slovenskej súťaže FC Spartak Trnava dostal od Európskej futbalovej únie (UEFA) pokutu 60-tisíc eur a jeden zápas v európskych pohároch musí hrať pred prázdnym hľadiskom. Dôvodom trestu je vyčíňanie fanúšikov v domácom odvetnom stretnutí 3. predkola Európskej ligy 2015/2016 s PAOK-om Solún.

„Máme široké fanúšikovské zázemie, je určite príjemné, keď priaznivci pripravia pútavé choreo a skutočné sú tým povestným dvanástym hráčom. Mužstvo vtedy cíti ich podporu. Na druhej strane je neprijateľné, aby klub neustále platil pokuty za ich správanie,“ povedal jeden z majiteľov Spartaka Vladimír Poór pre štvrtkové vydanie denníka Šport.

Trnava remizovala v Európskej lige s PAOK Solún

Trnavčania v spomenutej odvete remizovali v Zlatých Moravciach 1:1, ale keďže predtým na gréckej pôde podľahli 0:1, ich účinkovanie v európskych pohároch v tejto sezóne sa skončilo.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Vladimír Poór
Firmy a inštitúcie FC Spartak Trnava