Goal.com hodnotil slovenských futbalistov, Tesáka nepotešil

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Slovenskí futbalisti prehrali v kvalifikácii ME 2016 v Španielsku
Španiel Cesc Fábregas (vľavo) v súboji so Slovákom Lukášom Tesákom počas zápasu kvalifikácie ME 2016. Oviedo, 5. september 2015. Foto: SITA/AP

OVIEDO 7. septembra (WEBNOVINY) – Najlepším výkonom spomedzi slovenských futbalových reprezentantov sa v sobotňajšom stretnutí v Oviede proti domácemu Španielsku v rámci kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska prezentovali Tomáš Hubočan a Dušan Švento.

Špecializovaný portál Goal.com totiž označil spomenutú dvojicu za najlepších hráčov tímu spod Tatier v predmetnom dueli. Uvedený zdroj udelil v hodnotení obom futbalistom tri hviezdičky z piatich.

Na margo Hubočana, ktorý nastúpil na poste stopéra, Goal.com napísal: „Pomerne slušne čítal hru. Veľakrát bol v správnom čase na správnom mieste, zblokoval množstvo nebezpečných pokusov.“ Šventa označili za hráča, ktorý podnikol niekoľko zaujímavých protiútokov, nedostatkom z jeho strany bolo riešenie herných situácií v útočnej tretine súpera.

Obrazom: Slováci podľahli v kvalifikácii ME 2016 Španielsku

Naopak, nelichotivé vysvedčenie vystavili ľavému obrancovi Lukášovi Tesákovi a defenzívnemu stredopoliarovi Jánovi Gregušovi. Obaja dostali v hodnotení iba dve hviezdičky.

Video: Najkrajšie momenty zo zápasu so Španielskom

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Dušan ŠventoTomáš Hubočan
Firmy a inštitúcie Slovenská futbalová reprezentáciaŠpanielska futbalová reprezentácia