Šatan semmit sem tud a Lugano érdeklődéséről

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať

POZSONY szeptember 3. (WEBNOVINY) -Miroslav Šatan szlovák jégkorong csatár semmit semt tud arról, hogy a legmagasabb svájci bajnokságban, a Nationallige-ben szereplő HC Lugano érdeklődne szolgáltatásai iránt. „Erről semmit sem tudok. Senki sem szólitott meg a svájci klubból és ügynököm, Allan Walsh sem tájékoztatott engem a Lugano érdeklődéséről. Nem sejtem, honnan származhat a hír“ – mondta a 35 éves szélső a Sme pénteki számában.

Arról, hogy Lugano érdeklődik a 2OO2.évi világbajnok csapatkapitánya iránt a helyi Ticino News újság írt. “ Ismerem ügynökét, ám eddig még nem tárgyaltunk. A döntés az NHL csapatainak edzőtáborozása végén születhet meg,“ mondta a Ticino News számára a HC Lugano sportigazgatója, Roland Habisreutinger.

Šatannak jelenleg nincs szerződése és a pozsonyi Ružinovban edz, a Slovan csapatával. A harmicöt éves nagytapolcsányi játékos csak rövid időtartamú szerződést szeretne kötni, személy szerint nincs prioritása abban, hogy a jövőben hol köt majd ki.

Šatan az ideihez hasonló hekyzetben volt tavaly is, végül az év végén megegeyezett a Boston-nal. Ezt követően szerepelt a szlovák válogatott színeiben a vancouveri téli olimpiaia játékokon valamint a németországi világbajnokságon.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Šatan