Nestarnúci Jágr neplánuje skončiť, v NHL podpísal zmluvu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Jaromír Jágr
Jaromír Jágr sa chce vrátiť k dlhým kučeravým vlasom, ktoré boli súčasťou jeho imidžu v NHL v 90. rokoch 20. storočia, keď s tímom Pittsburghu vybojoval dvakrát Stanleyho pohár. Foto: SITA/AP

MIAMI 5. mája (WebNoviny.sk) – Český hokejista Jaromír Jágr vo štvrtok predĺžil spoluprácu s tímom Florida Panthers a v zámorskej NHL bude pôsobiť aj v sezóne 2016/2017.

Zmluvu platnú na jeden rok ponúkla Florida svojmu najproduktívnejšiemu hráčovi po tom, ako v jej drese v ročníku 2015/2016 zaznamenal dovedna 66 bodov za 27 gólov a 39 asistencií. Panthers sa v základnej časti stali víťazmi Atlantickej divízie, v prvom kole play-off však podľahli New Yorku Islanders 2:4 na zápasy.

Na Floride sa nám páči, preto som rád, že som sa s tímom dohodol na ďalší rok,“ napísal 44-ročný rodák z Kladna fanúšikom prostredníctvom Facebooku.

Jágr je jedným z tohtoročných finalistov na trofej Billa Mastertona za vytrvalosť, športového ducha a oddanosť. Do svojej v poradí 23. sezóny v NHL vstúpi s 1868 bodmi, ak pridá ďalších 20, prekoná Marka Messiera a stane sa druhým najproduktívnejším hráčom v histórii najprestížnejšej hokejovej súťaže na svete.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Jaromír Jágr
Firmy a inštitúcie Florida Panthers