Nemeček hovorí o turbulentnom roku plnom svinstva a bahna

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Igor Nemeček
Prezident SZĽH Igor Nemeček počas zasadnutia rady Slovenského zväzu ľadového hokeja v Bratislave (SZĽH). Bratislava, 27. máj 2016. Foto: SITA/Marek Mrviš

BRATISLAVA 27. mája (WebNoviny.sk) – Prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Igor Nemeček v piatok predpoludním zhodnotil pred delegátmi Rady SZĽH svoje doteraz jedenásťmesačné pôsobenie vo funkcii po minuloročnom znovuzvolení.

Hneď v úvode približne štvrťhodinového príhovoru pripomenul, že sa mu podarilo splniť viacero predsavzatí. „Bol to turbulentný rok. V úvode sme museli tvoriť realizačné tímy reprezentácií. Som rád, že Zdeno Cíger prijal ponuku na post hlavného kouča seniorského národného mužstva,“ povedal Nemeček a pripomenul prebiehajúcu generačnú výmenu v kádri reprezentácie. „Treba sa učiť a poučiť z chýb, len hlúpy sa nepoučí. Bavili sme sa predovšetkým o zápase proti Bielorusku,“ povedal na margo účinkovania SR na MS 2016 v Rusku.

Ďalej šéf zväzu zhodnotil pôsobenie mládežníckych výberov či tímov žien. Nemeček hovoril aj o infraštruktúre, ktorá podľa neho nie je vyhovujúca. „Podarilo sa nám spraviť čiastočné kroky, ale nie je to celoplošné. Verím, že po stabilizácii vlády bude možnosť na ďalšie kroky,“ povedal.

Hovoril aj o marketingovej stránke a ocenil prijatie zákona o športe. „Tých jedenásť mesiacov bolo pre mňa najťažších za celý život. Nebolo to ľahké nielen pre mňa, ale aj pre celú rodinu. Toľko kritiky, svinstva a bahna som musel znášať. Verím, že za tie tri týždne pripravíme všetko tak, aby mimoriadny kongres prebehol dôstojne a aby nové vedenie malo právoplatnosť, aby ho všetci akceptovali,“ dodal Nemeček.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Igor NemečekZdeno Cíger
Firmy a inštitúcie SZĽH Slovenský zväz ľadového hokeja