Tréner Chudý skončil v N. Zámkoch, mužstvo povedú asistenti

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Miroslav Chudý
Miroslav Chudý nepovedie vicemajstra z Banskej Bystrice. Foto: SITA/Ján Viazanička

NOVÉ ZÁMKY 27. septembra (WebNoviny.sk) – Miroslav Chudý už nie je trénerom nováčika slovenskej hokejovej Tipsport ligy 2016/2017 HC Nové Zámky. Vedenie klubu s ním v utorok rozviazalo zmluvu pre neuspokojivé výsledky tímu.

„Dôvodom sú nepresvedčivé výsledky mužstva, niečo v ňom nefungovalo. Tím dočasne povedú doterajší asistenti Ivan Černý a Juraj Rehák. Obzeráme sa aj po novom trénerovi, ale nie je vylúčené, že pri mužstve zostanú aj Černý s Rehákom,“ uviedol pre agentúru SITA prezident novozámockého klubu František Sucharda.

Nové Zámky v úvodných piatich vystúpeniach medzi elitou vybojovali 9 bodov, ostatné tri duely však nezvládli a nebodovali. Najskôr podľahli v Poprade (1:2), potom doma schytali debakel od Banskej Bystrice (2:9) a napokon v dueli nováčikov neuspeli v Liptovskom Mikuláši (2:3). V tabuľkovom poradí figurujú Nové Zámky na 7. priečke o skóre pred Martinom.

„Vedeniu klubu sa takto rozhodlo. Mal som iné predstavy, ale nenarobím s tým nič. Úsudok si môže urobiť každý sám, mne neprináleží komentovať rozhodnutie vedenia. Zrejme mali na takýto krok pádny dôvod,“ povedal pre agentúru SITA 54-ročný kormidelník Chudý.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Miroslav Chudý
Firmy a inštitúcie MHC Mikron Nové Zámky