V MHC Martin infekčná viróza, odložené majú štyri zápasy

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Hokej
Foto: SITA/Ivan Fleischer

MARTIN 21. októbra (WebNoviny.sk) – V kabíne tipsportligového tímu MHC Martin šarapatí infekčná viróza a mužstvo z Turca nútene vynechá najbližšie štyri stretnutia v najvyššej domácej hokejovej súťaži.

„Bohužiaľ, lekári v martinskej nemocnici potvrdili prípad infekčného vírusového ochorenia jedného z hráčov MHC Martin a vzali ho do karantény. Keďže je v takomto prípade nutné vykonať vyšetrenia u všetkých osôb, ktoré boli s pacientom v blízkom kontakte, a uskutočniť potrebné očkovania, náš tím bude na niekoľko dní vyradený zo zápasového a tréningového procesu,“ uviedli predstavitelia klubu na oficiálnom facebooku MHC Martin.

Šiesty tím tabuľky Tipsport ligy 2016/2017 nemôže nastúpiť v piatok v 14. kole doma proti Žiline a hrať nebude ani v nedeľu v Liptovskom Mikuláši. „Táto nepríjemnosť nás veľmi mrzí, ale pokiaľ ide o zdravie hráčov, musí súťaž ustúpiť, čo je práve deň pred očakávaným derby pre nás, samozrejme, sklamaním. O vývoji situácie a zdravotnom stave hráčov vás budeme informovať a dúfame, že táto nútená prestávka nebude trvať dlhšie,“ dodali zástupcovia MHC, ktorí sú v kontakte s príslušným úradom verejného zdravotníctva a riadiacim orgánom súťaže spoločnosťou Pro-Hokej, s ktorými riešia vzniknutú situáciu.

Predstavitelia Pro-Hokeja v piatok predpoludním na facebooku informovali, že Martinčania sa na základe rozhodnutia regionálneho úradu hygieny nemôžu zúčastňovať športových podujatí. Znamená to, že v pôvodnom termíne sa neuskutočnia ani ich súboje v piatok 28. októbra doma proti Nitre a o dva dni neskôr v Nových Zámkoch. „Všetky zápasy sa odohrajú v náhradnom termíne,“ informoval Pro-Hokej.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie MHC Moutfield Martin