Fanúšikovia milujú Chárov dres, je najpredávajnejší v lige

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Chara
ilustračné foto Foto: www.flickr.com

NEW YORK 18. apríla (WEBNOVINY) – Dres slovenského hokejistu Zdena Cháru z Bostonu Bruins patrí medzi najpredávanejšie v zámorskej hokejovej NHL. Najžiadanejším artiklom na trhu je dres kapitána Pittsburghu Penguins Sidneyho Crosbyho.

Za ním nasledujú Pavel Daciuk z Detroitu, Jonathan Toews z Chicaga, Alexander Ovečkin z Washingtonu a ďalší hráč Chicaga Patrick Kane. Tridsaťtrojke Zdena Cháru patrí v ligovom hodnotení 13. priečka.

Z hráčov Bostonu je väčší záujem o dresy krídelníka Milana Lucica. Vyplýva to z rebríčka predaných dresov prostredníctvom ligového internetového obchodu počas sezóny 2013/2014, ktorý zverejnilo PR oddelenie NHL.

V minulých rokoch bol veľký záujem najmä o dresy Crosbyho a Ovečkina. Počas poslednej sezóny liga i Chicago Blackhawks robili veľkú marketingovú kampaň pre Jonathana Toewsa a Patricka Kanea a prejavilo sa to aj na predajnosti dresov.

Rebríček najlepšie predávaných dresov hokejistov NHL v internetovom ligovom obchode (zdroj: PR NHL):

1. Sidney Crosby (Pittsburgh), 2. Pavel Daciuk (Detroit), 3. Jonathan Toews (Chicago), 4. Alexander Ovečkin (Washington), 5. Patrick Kane (Chicago), 6. Ryan Callahan (NY Rangers/Tampa Bay), 7. Henrik Lundqvist (NY Rangers), 8. Jevgenij Malkin (Pittsburgh), 9. Claude Giroux (Philadelphia), 10. Milan Lucic (Boston), … 13. Zdeno Chára (Boston)

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Alexander OvečkinClaude GirouxHenrik LundqvistJevgenij MalkinJonathan toewsPatrick KanePavel DaciukSidney CrosbyZdeno Chára