Zvolen si upísal svojho kapitána aj Škvaridla na ďalší rok

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Tomáš Škvaridlo
Tomáš Škvaridlo Foto: SITA/Ján Viazanička

ZVOLEN 22. júla (WEBNOVINY) – Kapitán a obranca Michal Juraško i útočník Tomáš Škvaridlo podpísali v utorok nové zmluvy na jednu sezónu s hokejovým klubom HKM Zvolen. Informovala o tom internetová stránka ich doterajšieho zamestnávateľa.

Po odchode Jaroslava Obšuta do rumunského Brašova a Jána Muchu do Českých Budějovíc bude na pleciach 30-ročného Juraška veľká časť zodpovednosti za defenzívu Zvolena. „Mužstvo je o kolektíve, nie o jednotlivcovi. Skladá sa to tu zatiaľ dobre a po kvalitnej príprave by také mohli byť aj výkony,“ poznamenal zvolenský rodák Michal Juraško (nar. 21. apríla 1984)

Skúsený 33-ročný krídelník Škvaridlo (nar. 19. júna 1981) odohrá pod Pustým hradom, odkiaľ aj pochádza, štvrtú extraligovú sezónu po sebe. „Súhlasím s názorom, že sa tu znova skladá dobrý tím. To sa však hovorilo aj pred rokom a vieme, ako to dopadlo. Je vo hviezdach, ako to bude teraz, ale v príprave sme urobili maximum, aby všetci, ktorí zvolenskému hokeju prajú, boli spokojní. Dôležité bude, aby všetko do seba zapadlo,“ poznamenal Škvaridlo a dodal: „Mohol som ísť aj za hranice, no prvoradým bol pre mňa Zvolen. Jednoducho som tu chcel zostať. Som rád, že sme sa napokon dohodli.“

Zvolenčanom ako úradujúcim majstrom extraligy 2012/2013 nevyšiel uplynulý ročník, keď sa so súťažou lúčili už vo štvrťfinále.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie HKm Zvolen