Americký futbalista napadol manželku, chce zbiť aj Cháru

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Chara
ilustračné foto Foto: www.flickr.com

MONTREAL 18. septembra (WEBNOVINY) – Hráč amerického futbalu Chad Johnson túži aspoň na chvíľu obliecť si dres klubu zámorskej hokejovej NHL Montreal Canadiens a v pästnom súboji si zmerať sily s hráčmi konkurenčného Bostonu – útočníkom Milanom Lucicom a obrancom Zdenom Chárom.

Tridsaťšesťročný rodák z Miami v pondelok večer prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti Twitter uviedol, že počas predsezónnych kempov chce bojovať proti spomenutej dvojici Bruins. O niekoľko minút neskôr pridal aj svoju bitkársku bilanciu 28:0 pri hraní konzolovej hry NHL15.

Chad Javon Johnson, v rokoch 2008 – 2012 známy aj ako Chad Ochocinco, absolvoval desať sezón v súťaži NFL za Cincinnati Bengals. Po prestupe do New England Patriots si zahral aj v prestížnom Superbowle, v ktorom jeho tíme nestačil na New York Giants. V auguste 2012 napadol manželku Evelyn Lozadovú, za čo dostal podmienečný trest, no neskôr si za porušenie jeho pravidiel odsedel vo väzení až tri mesiace. V súčasnosti hrá v kanadskej lige za tím Montreal Alouettes.

Informáciu priniesol kanadský portál CBC Sports.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Zdeno Chára