Višňovský nedokončil tréning, údajne sa zvíjal na ľade

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Ľubomír Višňovský
Ľubomír Višňovský (obranca) - dátum a miesto narodenia: 11. augusta 1976 v Topoľčanoch, súčasný klub: New York Islanders (USA/NHL), štarty v reprezentácii/góly: 141/18, predchádzajúce účasti na ZOH: 2010, 2006, 2002, 1998 Foto: SITA/AP

NEW YORK 30. septembra (WEBNOVINY) – Slovenský obranca Ľubomír Višňovský sa zranil počas pondelkového tréningu tímu New York Islanders v zámorskej hokejovej NHL a takmer určite už neabsolvuje ani jeden prípravný duel svojho mužstva pred ostrým štartom novej sezóny. Tridsaťosemročný bek má podľa zámorských médií problémy s chrbtom.

Rodák z Topoľčian údajne pre kŕče ležal niekoľko minút na ľade a potom mu do kabíny pomohli členovia realizačného tímu. Na tvári skúseného obrancu sa podľa Newsday.com zračil úsmev, znepokojenie nebolo badať. Vedenie „ostrovanov“ chce zdravotný stav Višňovského priebežne monitorovať a urobiť všetko pre jeho doliečenie a návrat na súťažný ľad.

Ľubomír Višňovský pre otras mozgu absolvoval v minulej sezóne len 24 duelov NY Islanders, nazbieral v nich 11 kanadských bodov za 3 góly a 8 asistencií.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Ľubomír Višňovský
Firmy a inštitúcie New York Islanders