Jakub Ručkay dal najkrajší gól, bude hrať v Zlatej prilbe

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Jakub Ručkay
Foto: SITA/Martin Havran

BRATISLAVA 20. októbra (WEBNOVINY) – Premiérovým držiteľom Zlatej prilby pre autora najkrajšieho gólu mesiaca v slovenskej hokejovej Tipsport extralige bude Nitran Jakub Ručkay. Tridsaťročný útočník získal ocenenie v hlasovaní fanúšikov za svoj zásah po akcii Mareka Slováka v stretnutí proti jeho rodným Piešťanom, ktoré sa hralo 14. septembra.

Ručkay bude počas novembra nosiť v zápasoch Tipsport extraligy zlatú prilbu. Navyše postúpil do finále celosezónnej ankety, v ktorej fanúšikovia počas play-off vyberú najkrajší gól ročníka.

Jakub Ručkay získal v septembrovej ankete 647 hlasov a na ďalšie priečky odsunul Michala Hudeca z HC ´05 Banská Bystrica a Matúša Paločka z HK Poprad. Vo finále súťaže o najkrajší presný zásah deviateho mesiaca roka boli aj Andrej Themár z Martina a Bruno Mráz zo Skalice. Do hlasovania sa zapojilo vyše 1600 hokejových priaznivcov.

Fanúšikovia okrem podpory svojho favorita môžu v jednotlivých hlasovaniach vyhrať aj zaujímavé ceny – kredity na tipovanie, dres svojho obľúbeného tímu alebo celosezónnu permanentku. Vrcholom ankety je hlasovanie o najkrajší gól sezóny, ktoré sa uskutoční počas play-off. Fanúšikovia v ňom budú vyberať spomedzi mesačných víťazných gólov. Autor najkrajšieho presného zásahu získa novú trofej – Zlatú prilbu Tipsport Extraligy, ktorú vytvorila sochárka Mira Podmanická.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia