Video: Kroták dal gól októbra, nasadí si zlatú prilbu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Hokej
Arne Kroták (13). Foto: SITA/Radoslav Maťaš

BRATISLAVA 21. novembra (WEBNOVINY) – Kapitán hokejistov HK Poprad Arne Kroták bude počas decembra nosiť v Tipsport extralige zlatú prilbu určenú pre strelca najkrajšieho gólu mesiaca.

Video: Krotákov víťazný gól

Druhý najkrajší gól trafil Hudec

Najlepší strelec histórie najvyššej slovenskej hokejovej súťaže triumfoval vo fanúšikovskej ankete o najkrajší októbrový gól. V hlasovaní zdolal o 25 hlasov Banskobystričana Michala Hudeca, na treťom mieste skončila ďalšia osobnosť Tipsport extraligy Peter Bartoš z Košíc. Celkovo hlasovalo takmer 2300 fanúšikov.

V novembri nosil zlatú prilbu v zápasoch extraligy Nitran Jakub Ručkay. Hudec skončil druhý v hlasovaní aj o najkrajší gól septembra. Kroták strelil svoj októbrový víťazný zásah do siete zvolenského gólmana Šimka. Paradoxne, prvýkrát bude mať zlatú prilbu na hlave práve v súboji proti HKM Zvolen 4. decembra od 17.00 h. Kroták navyše postúpil do finále celosezónnej ankety, v ktorej fanúšikovia počas play-off vyberú najkrajší gól ročníka.

Kroták úspech pripisuje aj spoluhráčom

„Bolo to pre mňa prekvapenie, keďže v hlasovaní bola silná konkurencia. Ďakujem fanúšikom za hlasy. Zlatú prilbu by si zaslúžila celá päťka, keďže akcia bola príkladnou kombináciou. Chlapci mi už v kabíne ráno na tréningu dali pocítiť, že to nebude zadarmo. Počas vianočnej prestávky to určite oslávime,“ uviedol Arne Kroták.

Fanúšikovia okrem podpory svojho favorita môžu v jednotlivých hlasovaniach vyhrať aj zaujímavé ceny – kredity na tipovanie, dres svojho obľúbeného tímu alebo celosezónnu permanentku.

Vrcholom ankety je hlasovanie o najkrajší gól sezóny, ktoré sa uskutoční počas play-off. Fanúšikovia v ňom budú vyberať spomedzi mesačných víťazných gólov. Autor najkrajšieho presného zásahu získa novú trofej – Zlatú prilbu Tipsport Extraligy, ktorú vytvorila sochárka Mira Podmanická.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Arne KrotákPeter Bartoš
Firmy a inštitúcie HK Poprad