Halák skončil v Zápase hviezd u Toewsa, Ovečkin chcel selfie

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Alexander Ovečkin
Alexander Ovečkin Foto: SITA/AP

COLUMBUS 24. januára (WEBNOVINY) – Slovenský hokejista Jaroslav Halák sa postaví vo víkendovom Zápase hviezd zámorskej NHL v Columbuse do bránky tímu Jonathana Toewsa. V mužstve budú spoločne s ním chytať aj Corey Crawford a Roberto Luongo. Rozhodlo sa o tom v piatkovom drafte. V sobotu sú na programe súťaže zručnosti a exhibícia vyvrcholí v nedeľu samotným duelom.

Obaja kapitáni Nick Foligno z Columbusu a Jonathan Toews z Chicaga si vyberali svoje mužstvá. Draft sprevádzalo množstvo smiechu, vtipných situácií a dobrá nálada všetkých zúčastnených.

Pomyselnou jednotkou sa stal Ryan Johansen, ktorého si vybral do mužstva Foligno. „Bolo to oveľa viac zábavnejšie, ako som čakal. Bolo to skvelé,“ tvrdil asistent kapitána Foligna Drew Doughty z Los Angeles Kings.

Ovečkin potreboval získať auto

V Columbuse všetkých bavil Alexander Ovečkin. Kapitán Washingtonu vytiahol papier s výzvou, aby ho vybrali ako posledného. „Chcem byť posledný. Potrebujem auto,“ vyzýval kapitánov mužstiev Ovečkin. Automobil bol určený pre posledný výber v drafte.

Napokon ho ruský útočník nezískal. Do tímu Foligna ho draftovali ako tretieho od konca a v poslednom kole zostala dvojica Ryan Nugent-Hopkins a Filip Forsberg. Ako prekvapenie automobil dostali obaja a nie iba Forsberg, ktorý zostal v hre ako posledný.

Prerušil draft kvôli selfie

„Ovečkin bol súčasťou našich plánov. Loboval, aby získal auto. My sme zasa plánovali získať ho v predposlednom kole,“ smial sa Doughty. Ovečkin prerušil svojím humorom draft aj vo chvíli, keď vybrali Vladimira Tarasenka a chcel si s krajanom urobiť selfie.

Dobrú náladu mal aj brankár Roberto Luongo. Kanaďan chcel byť v mužstve Toewsa, keďže v bielych dresoch sa mu viac darí a lepšie vie predviesť svoje umenie. Želanie sa mu splnilo v šiestom kole. Informácie zverejnil web NHL.com.

Zloženia tímov na Zápas hviezd NHL:
Tím Foligno:

Brankári: Carey Price, Marc-Andre Fleury, Brian Elliott.

Obrancovia: Drew Doughty, Duncan Keith, Dustin Byfuglien, Brent Burns, Kevin Shattenkirk, Oliver Ekman-Larsson.

Útočníci: Nick Foligno, Patrick Kane, Ryan Johansen, Anže Kopitar, Steven Stamkos, Phil Kessel, Claude Giroux, Bobby Ryan, Radim Vrbata, Zemgus Girgensons, Alexander Ovečkin, Ryan Nugent-Hopkins.

Tím Toews:

Brankári: Corey Crawford, Roberto Luongo, Jaroslav Halák.

Obrancovia: Shea Weber, Brent Seabrook, Aaron Ekblad, Ryan Suter, Mark Giordano, Justin Faulk.

Útočníci: Jonathan Toews, Ryan Getzlaf, Rick Nash, Tyler Seguin, Jakub Voráček, John Tavares, Vladimir Tarasenko, Patrice Bergeron, Patrik Eliáš, Tyler Johnson, Filip Forsberg.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Alexander OvečkinAnže KopitarBrian ElliottCarey PriceClaude GirouxCorey CrawfordJakub VoráčekJaroslav HalákJohn TavaresJonathan toewsPatrice BergeronPatrick KanePatrik EliášPhil KesselRick NashRoberto LuongoRyan GetzlafShea WeberSteven StamkosVladimir Tarasenko